Huidverbetering

Bij Beauty by Monique werken we met de huidverzorgingsproducten van Medik8 en Dr. Baumann. Deze merken staan bekend als een van de betere huidverzorgingsmerken ten behoeve van de huidverbetering!

Aangezien Medik8 en Dr. Baumann een groot assortiment aan maskers en ampullen hebben, kunnen wij voor iedere huid een zeer specifieke behandeling samenstellen. Natuurlijk geven wij zorgvuldig advies om uw huid thuis goed te reinigen en te verzorgen.

Microdermabrasie

Met Microdermabrasie wordt er een zeer dun laagje huid verwijderd waaronder zich een nieuwe, frisse huidlaag bevindt. Microdermabrasie zorgt voor het verwijderen van huidcellen, stimuleert de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en zorgt daarnaast voor structuurverfijning. Microdermabrasie is een uitstekende kuurbehandeling voor rimpeltjes, acne, oppervlakkige rimpels en pigmentverkleuringen.

De behandeling is vrijwel pijnloos maar kan na de behandeling wel lichtelijk gevoelig en een beetje rood zijn. Het is belangrijk dat u na een microdermabrasie behandeling 2 weken niet de zon in gaat; de huid is namelijk een stuk dunner geworden. Afhankelijk van het gewenste resultaat is het aantal behandelingen te bepalen.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.

Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Een bindweefselmassage kunnen wij uitvoeren in het gezicht of op de rug. Als uw rug erg vast zit is de bindweefselmassage een uitstekende keuze.

Fruitzuurpeeling

Met een fruitzuurpeeling wordt op een veilige manier het bovenste laagje van uw huid verwijderd. Hierdoor wordt een nieuwe, frisse huid zichtbaar.

Behandelmethode
De huidtherapeute maakt uw huid schoon en brengt het fruitzuurproduct aan. Naarmate u vaker een peeling hebt gehad, wordt het percentage fruitzuur iets verhoogd. Bij het aanbrengen ontstaat een licht branderig gevoel. Na enkele minuten wordt de peeling geneutraliseerd en verzorgt de therapeute uw huid. Meestal is uw huid dan wat rood, maar dit is snel verdwenen. U kunt uw activiteiten meteen weer hervatten.

Massage

Bij Beauty by Monique kunt u ook een afspraak maken voor een heerlijk ontspannende deelmassage. Zo kunt u kiezen voor een gezichts –en decolletémassage, een rug- nek- en schoudermassage of een massage van de benen voor- en achter waarbij de voeten ook mee worden genomen. Massages stimuleren de doorbloeding en laten een ontspannend effect achter.