023-5749299 Routebeschrijving

Over ons

Monique
PEDICURE, PERMANENTE MAKE-UP, HUIDVERBETERING, O.P.I GELCOLOR SPECIALIST

Mijn naam is Monique Cadogan Koers, ik ben getrouwd, moeder van 5 kinderen en woonachtig in het Kleverpark te Haarlem. Ik ben sinds 1993 allround schoonheidsspecialiste met alle specialisaties en lid van de ANBOS en CIDESCO. Daarnaast heb ik mijn medisch pedicurediploma behaald. In maart 2012 ben ik mijn eigen schoonheidssalon Beauty by Monique begonnen, welke in 2016 is uitgebreid naar het pand waar we nu gevestigd zijn. Mijn specialisaties zijn PMU, huidverbetering en pedicure. Ik werk met heel veel plezier samen met mijn hechte team Naomi, Iris, mijn oudste dochter Jady, Dominique en Olivia en hoop de salon nog meer uit te kunnen breiden.

Naomi
PEDICURE, WIMPERSTYLIST, WENKBRAUWSTYLIST, NAGELSTYLIST

Mijn naam is Naomi Aardenburg, ik ben 22 jaar oud en ben woonachtig in IJmuiden samen met mijn vriend Tim. Ik heb mijn diploma als schoonheidsspecialiste in 2014 gehaald. Ik ben bij beauty by Monique begonnen als stagiaire toen ik in opleiding was voor schoonheidsspecialiste niveau 4, nadat ik mijn niveau 3 heb behaald. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en officieel werkzaam bij Beauty by Monique. In 2019 heb ik mijn medisch pedicurediploma behaald . Ook houd ik mij erg bezig in de salon met wimperextensions en wimperlifting. In de toekomst wil ik mij nog graag gaan specialiseren in permanente make-up.

Jady
O.P.I GELCOLOR SPECIALIST, WENKBRAUWSPECIALIST, WIMPERSTYLIST

Mijn naam is Jady Cadogan, ik ben 20 jaar oud en de oudste dochter van Monique. Ik heb na het behalen van mijn havodiploma in juni 2018 mijn diploma voor schoonheidsspecialiste behaald. Ik werk nu gemiddeld 2 dagen per week bij mijn moeder in de salon en de rest van de week studeer ik rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind het super leuk om bij mijn moeder in de salon te werken met leuke collega's. Het leukste aan het vak vind ik de sociale band die je met een klant opbouwt en het precieze werk dat er wordt uitgevoerd.

Iris
PEDICURE, O.P.I GELCOLOR SPECIALIST, HUIDVERBETERING

Mijn naam is Iris Woudstra en ik ben 41 jaar oud. Ik ben moeder van 2 kinderen en woon in Heemstede. Ik ben sinds 2010 allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure en werk sinds 2021 in de salon bij Monique. Hiervoor heb ik mijn eigen salon gehad.

Dominique
PEDICURE, HUIDSPECIALIST

Mijn naam is Dominique, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Heemstede. Ik ben als stagiaire in 2018 begonnen bij Beauty by Monique. In 2019 mijn diploma All Round Schoonheidsspecialiste behaald en in Corona-tijd mijn medische pedicure diploma behaald.Momenteel studeer ik huidtherapie en ben op de zaterdag werkzaam bij Beauty by Monique.

Olivia
WENKBRAUWSPECIALIST, WIMPERSTYLIST, NAGELSTYLIST

Ik ben Olivia, 19 jaar oud en woonachtig in Lisse.
Ben sinds 2021 stagiare bij Beauty by Monique. Ik heb inmiddels mijn diploma allround schoonheidsspecialiste behaald en werk nu meerdere dagen in de week bij Monique in de salon. Komend jaar wil ik mijn gaan richten op de medische pedicure-opleiding en mij nog meer verdiepen in het vak.