023-5749299 Routebeschrijving

Wie zijn wij

Monique

Mijn naam is Monique Cadogan Koers, ik ben getrouwd en moeder van 5 kinderen en woonachtig in Haarlem.
Ik ben sinds 1993 schoonheidsspecialiste, allround met alle specialisaties en lid van de ANBOS en CIDESCO.
Daarna heb ik mijn pedicurediploma behaald. Ook medisch pedicure.
Maart 2012 ben ik mijn eigen schoonheidssalon Beauty by Monique begonnen, waar ik met heel veel plezier samen werk met Lillian ,Alex ,Naomi en mijn oudste dochter Jady.

Alex

Mijn naam is Alex Borel, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Velserbroek.
In juni 2016 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste in ontvangst mogen nemen en ik ben inmiddels alweer twee jaar werkzaam bij Beauty by Monique.
De salon waar ik met veel plezier mijn liefde voor dit vak mag uitoefenen!

Lillian

Mijn naam is Lillian Steffens, ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Haarlem.
Sinds februari 2011 ben ik schoonheidsspecialiste en in Juli 2017 heb ik ook mijn pedicure diploma behaald.
Schoonheidsspecialiste is een vak waar ik mijn passie kwijt kan en mijn clienten tevreden, vrolijk en met een prachtig resultaat naar huis laat gaan.
Ik ben in een aantal schoonheidssalons en spa’s werkzaam geweest, maar nu heb ik de salon gevonden waar ik met liefde al vanaf december 2015 werk!

Naomi

Mijn naam is Naomi Aardenburg, ik ben 22 jaar oud en ben woonachtig in IJmuiden. Ik heb mijn diploma als schoonheidsspecialiste in 2014 gehaald. Na een paar jaar te hebben gewerkt heb ik afgelopen jaar (2018) het topjaar gedaan van de opleiding en mag mij nu allround schoonheidsspecialiste noemen.
Tijdens dit school jaar heb ik stage mogen lopen bij beauty by Monique, en werk er nu ook met veel plezier! Ik mag hier cliënten blij maken met de mooie resultaten en dat is wat ik het liefste doe.

Naomi, Lillian, Monique en Alex