023-5749299 Routebeschrijving

Over ons

Monique
PEDICURE, PERMANENTE MAKE-UP, HUIDVERBETERING. NAGELSTYLIST

Mijn naam is Monique Cadogan Koers, ik ben getrouwd, moeder van 5 kinderen en woonachtig in het Kleverpark te Haarlem. Ik ben sinds 1993 allround schoonheidsspecialiste met alle specialisaties en lid van de ANBOS en CIDESCO. Daarnaast heb ik mijn medisch pedicurediploma behaald. In maart 2012 ben ik mijn eigen schoonheidssalon Beauty by Monique begonnen, welke in 2016 is uitgebreid naar het pand waar we nu gevestigd zijn. Mijn specialisaties zijn PMU, huidverbetering en pedicure. Ik vind het leukste aan mijn werk dat ik in de salon met veel mensen in contact ben en na meerdere behandelingen duidelijk verschil zie. Ik werk met heel veel plezier samen met mijn hechte team Naomi, Iris, mijn oudste dochter Jady en Dominique en hoop de salon nog meer uit te kunnen breiden.

Naomi
PEDICURE, ACNE, WIMPERSTYLIST, WENKBRAUWSTYLIST. NAGELSTYLIST

Mijn naam is Naomi Aardenburg, ik ben 22 jaar oud en ben woonachtig in IJmuiden samen met mijn vriend Tim. Ik heb mijn diploma als schoonheidsspecialiste in 2014 gehaald. Ik ben bij beauty by Monique begonnen als stagiaire toen ik in opleiding was voor schoonheidsspecialiste niveau 4, nadat ik mijn niveau 3 heb behaald. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en officieel werkzaam bij Beauty by Monique. In 2019 heb ik mijn medisch pedicurediploma behaald en mij gespecialiseerd in huidverbetering, vooral acne omdat ik dit zelf heb gehad. Ook houd ik mij erg bezig in de salon met wimperextensions en wimperlifting. Vooral de behandelingen waar je meteen veel verschil ziet vind ik super leuk. Wenkbrauwen kunnen bijvoorbeeld echt je gezicht veranderen. In de toekomst wil ik mij nog graag gaan specialiseren in permanente make-up.

Jady
O.P.I GELCOLOR SPECIALIST, WENKBRAUWSPECIALIST, DR. BAUMANN SKINCARE.

Mijn naam is Jady Cadogan, ik ben 20 jaar oud en de oudste dochter van Monique. Ik heb na het behalen van mijn havodiploma in juni 2018 mijn diploma voor schoonheidsspecialiste behaald. Deze breid ik nu steeds meer uit door middel van specialisaties, waaronder hennaverf, threading, O.P.I GelColor en nailart. Ik werk nu gemiddeld 2 dagen per week bij mijn moeder in de salon en de rest van de week studeer ik rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind het super leuk om bij mijn moeder in de salon te werken met leuke collega's. Het leukste aan het vak vind ik de sociale band die je met een klant opbouwt en het precieze werk dat er wordt uitgevoerd.

Iris
PEDICURE, O.P.I GELCOLOR SPECIALIST. HUIDVERBETERING

Mijn naam is Iris Woudstra, ik ben 41 jaar oud. Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Woonachtig in Heemstede.
Ik heb gediplomeerd all Rouen schoonheidsspecialiste en pedicure.